Tijdens het Holland Fisheries Event 2020 verwelkomen wij pers/media/journalisten graag. Bent u van een plan een bezoek te brengen aan de beurs? Wij vragen u vooraf aan te melden, door middel van een mail aan info@holland-fisheries.nl
Stuur ons ook een e-mail als u persberichten, nieuwsberichten en foto’s van ons wilt ontvangen over Holland Fisheries Event. Op deze pagina zullen de meest actuele persberichten geplaatst worden.

—————————————————————

Flynth hoofdsponsor Holland Fisheries Event 2020

De 11eeditie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 2 en 3 oktober 2020 in Urk.  Flynth adviseurs en accountants erkent het belang van de vakbeurs en is ook nu weer hoofdsponsor van Holland Fisheries Event.

Namens de Stichting Visserijdagen Urk, initiator van Holland Fisheries Event, waren voorzitter Klaas Jelle Koffeman en penningmeester René Offenberg aanwezig bij de ondertekening van de sponsor- en samenwerkingscontracten. Auke Hoefnagel, Flynth vestigingsdirecteur Urk-Emmeloord, tekende met plezier en overtuiging het sponsorcontract: “Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de visserij. Wat ons beweegt is het steeds weer bruisende en innovatieve karakter van de sector. Dat willen wij door wederom hoofdsponsor te zijn van Holland Fisheries Event op deze manier ondersteunen,”

Flynth

Ondernemers staan vaak voor moeilijke keuzes. De adviseurs en accountants van Flynth hebben de kennis en kwaliteit om hierin te begeleiden. Zij voorzien de ondernemers van alle relevante cijfers en de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Fiscaal worden ondernemers begeleid door topspecialisten. Op deze manier ondersteunt sectorspecialist Flynth al jaren de continuïteit van veel visserijbedrijven en hun toeleveranciers.

Beursvloer

Opnieuw deze editie gaat de stichting met plezier de samenwerking aan met Henk de Boer van De Koningshof Party & Events waar voor de 5ekeer de beurs zal worden opgebouwd. Samen met Henk is gekeken hoe de organisatie aan de groeiende vraag kan voldoen. Met de extra paviljoens op de beursvloer van de komende editie kan de organisatie meer dan 115 exposanten ruimte bieden om zich te presenteren.  Projectmanager Paula van der Woude over de laatste stand van zaken: “Het Flynth-paviljoen is geheel verhuurd en op het gewilde tentpaviljoen zijn nog maar enkele plekken vrij. Bedrijven die voor 31 december 2019 een stand reserveren ontvangen 10% korting op de standprijs. Kijk op www.holland-fisheries.nlof mail naar info@holland-fisheries.nl

 

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectorganisatie:

Paula van der Woude, 06 19714323, projectmanager@holland-fisheries.nl

www.holland-fisheries.nl

Hoofdsponsor www.flynth.nl

Categories: Pers