PERSBERICHT AUGUSTUS 2020

Ook Holland Fisheries Event annuleert noodgedwongen 11beurseditie

De huidige negatieve COVID-19 ontwikkelingen en overheidsmaatregelen in binnen-en buitenland heeft het bestuur van Stichting Visserijdagen Urk, de organisator van Holland Fisheries Event, doen besluiten de 11e beurseditie te annuleren.

De grote onzekerheid met betrekking tot de ontwikkelingen rondom COVID-19 en de maatregelen die de binnen- en buitenlandse overheden nog zullen nemen, bovenop de huidige beperkende maatregelen, zijn een bepalende factor voor het definitieve besluit om de beurs, gepland op 2 en 3 oktober 2020, te annuleren.

“Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij kunnen realiseren, blijkt het uiteindelijk gewoon te moeilijk om te garanderen dat we een succesvol evenement kunnen organiseren in een veilige omgeving”, zegt Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk.

Het bestuur heeft over het besluit intensief contact gehad met de belangrijkste stakeholders; gemeente Urk, hoofdsponsor Flynth adviseurs en accountants, hoofdmediapartner Visserijnieuws en de beurslocatie De Koningshof.

De beursorganisatie ontvangt begripvolle reacties van standhouders over de genomen beslissing.

Op dit moment onderzoekt HFE de mogelijkheden die online media kunnen bieden op het gebied van virtuele presentaties en bijeenkomsten op vrijdag 2 oktober 2020.

Holland Fisheries Event 2022
De eerstvolgende editie van de tweejaarlijks visserij- en maritieme beurs is op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober 2022.

EINDE PERSBERICHT

______________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Paula van der Woude, 06 19714323

Klaas-Jelle Koffeman, 06 22379621

info@holland-fisheries.nl

www.holland-fisheries.nl

 

Categorieën: Pers