Tijdens het Holland Fisheries Event 2018 verwelkomen wij pers/media/journalisten graag. Bent u van een plan een bezoek te brengen aan de beurs? Wij vragen u vooraf aan te melden, door middel van een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Stuur ons ook een e-mail als u persberichten, nieuwsberichten en foto's van ons wilt ontvangen over Holland Fisheries Event.

Op deze pagina zullen de meest actuele persberichten geplaatst worden.

 


Urk, december 2017

PERSBERICHT

Flynth hoofdsponsor Holland Fisheries Event 5 & 6 oktober 2018

De 8e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 5 en 6 oktober 2018 op Urk.  Flynth adviseurs en accountants erkent het belang van dé Nederlandse visserijbeurs met internationale aandacht en is ook nu weer hoofdsponsor van Holland Fisheries Event.

Namens de Stichting Visserijdagen Urk, initiator van Holland Fisheries Event, waren voorzitter Klaas Jelle Koffeman en penningmeester René Offenberg aanwezig bij de ondertekening van de sponsor- en samenwerkingscontracten. Projectmanager Paula van der Woude gaf voor de ondertekening met veel plezier de laatste stand van zaken: het Flynth-paviljoen is geheel verhuurd en het tentpaviljoen is voor 80% verhuurd. Er melden zich nieuwe bedrijven, die vooral door collega’s gewezen worden op het belang om op Holland Fisheries Event 2018 aanwezig te zijn.De ondertekening werd een feestelijke aftrap van Holland Fisheries Event 2018.

De samenwerking met De Koningshof Party & Events werd bekrachtigd door de aanwezigheid van directeur Henk de Boer. Voor de 4e keer wordt De Koningshof Party & Events in Urk omgebouwd tot beursvloer met 7 zalen en ruimte voor meer dan 100 exposanten uit de visserij – en maritieme sector. Dat is aanzienlijk groter dan de vorige edities.

Sponsoren

Auke Hoefnagel, vestigingsdirecteur van Flynth adviseurs en accountants Urk en Emmeloord, tekende het contract voor het hoofdsponsorschap. “Met een nieuwe editie van Holland Fisheries Event zetten wij gezamenlijk de visserijbranche weer op de kaart”, zegt Auke Hoefnagel. Het bestuur en de organisatie van Holland Fisheries Event zijn erg blij met de samenwerking met Flynth en het vertrouwen dat Auke Hoefnagel ook in de komende beurseditie heeft. De samenwerking met GBU Media en Visserijnieuws is bij de vorige edities heel goed bevallen door beide kanten. Voor GBU Media/Visserijnieuws ondertekende directeur Kobus Kaptijn het sponsorcontract en de samenwerkingsovereenkomst.

Over hoofdsponsor Flynth

Ondernemers staan vaak voor moeilijke keuzes. De adviseurs en accountants van Flynth hebben de kennis en kwaliteit om hierin te begeleiden. Zij voorzien de ondernemers van alle relevante cijfers en de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Fiscaal worden ondernemers begeleid door topspecialisten. Op deze manier ondersteunt Flynth al jaren de continuïteit van veel visserijbedrijven en hun toeleveranciers. Daarnaast zet Flynth zich middels Masterplan Duurzame Visserij in voor innovatie en vernieuwing binnen de sector.

Over mediapartners GBU Media en Visserijnieuws

GBU Media is onder andere uitgever van Visserijnieuws, Jaarboek Visserij en Nieuwsblad Het Urkerland. Naast uitgever is GBU een compleet grafisch bedrijf waar met name de laatste jaren steeds meer nadruk is komen te liggen op online media, communicatie en advies. De combinatie met drukken, printen, afwerken en sign maakt dat GBU vele bedrijven op Urk, maar ook door heel Nederland bedient. Visserijnieuws is het onafhankelijk weekblad voor de visserij, de Nederlandse en Belgische visverwerkende industrie en vishandel.

 

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectorganisatie:

Paula van der Woude, 06 19714323, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.holland-fisheries.nl

 


Urk, november 2017

PERSBERICHT

Holland Fisheries Event: de Nederlandse visserijbeurs met internationale allure

De 8e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 5 en 6 oktober 2018 op Urk. Dé Nederlandse visserijbeurs met een internationaal karakter voor zowel gerenommeerde bedrijven als starters.

Voor de 4e keer wordt De Koningshof Party & Events in Urk omgebouwd tot beursvloer met 7 zalen en ruimte voor meer dan 100 exposanten uit de visserij – en maritieme sector. Dat is aanzienlijk groter dan de vorige 8 edities. Holland Fisheries Events groeit. En dat is nodig om aan de groeiende vraag van bedrijven – uit voornamelijk het buitenland – om zich te presenteren te kunnen voldoen. De beurs biedt binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en noviteiten te tonen aan een breed zakelijk publiek.

Beursvloer verhuur

De beursvloer is voor meer dan 80% al verhuurd aan geïnteresseerde bedrijven uit heel Nederland en ook uit landen zoals Denemarken, België en Spanje. “De interesse van de binnen- en buitenlandse bedrijven is groot. Na de editie in 2016 werd door de meeste aanwezige standhouders direct een reservering gedaan voor de komende editie in 2018. De beurs staat bekend als een echte vakbeurs waar je zaken kunt doen. In 2016 werden er tientallen orders op de vloer gesloten. Op de Nederlandse visserijbeurs moet je gewoon staan. Niet alleen voor relatieonderhoud, maar ook voor het binnenhalen van orders.”, vertelt een trotse Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk die initiator is van Holland Fisheries Event.

Nieuw

Holland Fisheries Event staat bekend als beurs waar de grote en gerenommeerde bedrijven uit de sector aanwezig zijn. Maar de beursorganisatie wil ook het MKB en starters op de beursvloer trekken om zich te presenteren. Voorgaande editie is met succes het verhuren van statafels speciaal voor verenigingen en stichtingen ingevoerd. Dit jaar wil de beursorganisatie mogelijkheden bieden voor ook starters in het speciaal daarvoor ingerichte Startup paviljoen. Met mooie stands met zij- en achterwanden en verlichting en voorzien van alle gemakken zoals catering en wifi, maar dan voor een aantrekkelijke ‘startersprijs’.

Bedrijven die voor 31 december 2017 een stand reserveren ontvangen 10% korting op de standprijs. Kijk op www.holland-fisheries.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectorganisatie:

Paula van der Woude, 06 19714323, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Vragen?

Neem contact op met Projectbureau Holland Fisheries info@holland-fisheries.nl.

Plattegrond