Tijdens het Holland Fisheries Event 2020 verwelkomen wij pers/media/journalisten graag. Bent u van een plan een bezoek te brengen aan de beurs? Wij vragen u vooraf aan te melden, door middel van een mail aan info@holland-fisheries.nl
Stuur ons ook een e-mail als u persberichten, nieuwsberichten en foto’s van ons wilt ontvangen over Holland Fisheries Event. Op deze pagina zullen de meest actuele persberichten geplaatst worden.

—————————————————————

Ook tijdens de coronacrisis blijft de interesse in HFE 2020

Scheepswerven en toeleveranciers tot adviseurs en maatschappelijke organisaties in de visserij- en maritieme sector vullen de meer dan 115 stands op Holland Fisheries Event 2020. De 11e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 2 en 3 oktober 2020 in Urk en kan vooralsnog, afhankelijk van het landelijke beleid, doorgaan op de geplande datum.

De komende editie van Holland Fisheries Evens vindt voor de vijfde keer plaats bij De Koningshof Party & Events. Daar is met de extra paviljoens op de beursvloer ruimte voor meer dan 115 exposanten. Het projectteam merkt op dat standhouders van de vorige editie graag weer komen en het liefst op dezelfde plek. Projectmanager Paula van der Woude over de laatste stand van zaken: “Het Flynth-paviljoen is geheel verhuurd, evenals het gewilde B- en D-tentpaviljoen en het C-paviljoen waar VCU en relaties zich zullen presenteren. Ondanks de onzekere tijden in deze coronacrisis zien wij een blijvende vraag naar standruimte op de beursvloer.”

De organisatie neemt haar verantwoordelijkheid met betrekking tot de coronacrisis en zal afhankelijk van het landelijke beleid, zo nodig veiligheidsregels en de 1,5 meter regel naleven op de beursvloer.

Het projectteam ziet voornamelijk een groei in de interesse voor een beursbezoek aan Holland Fisheries Event vanuit onder meer Litouwen, Denemarken en Groot-Brittannië. Het projectteam Holland Fisheries Event bestaat evenals voorgaande jaren uit Paula van der Woude en Caroline Melissant. Dit jaar uitgebreid met Lieneke Schuitemaker voor onder meer de buitenlandse mediacontacten.

Hoofdsponsor Flynth

 Flynth adviseurs en accountants op Urk is een allround advies en accountancy gespecialiseerd in de visserij. Ze verzorgen jaarrekeningen, prognoses, financieringsaanvragen, subsidies, arbeidszaken, BTW, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Maar Flynth doet meer. Zoals FlynthVision: een programma wat inzicht geeft in de meest actuele cijfers en succesfactoren. Op eenvoudige en overzichtelijke wijze heeft u periodiek inzicht in de financiële ontwikkelingen van uw bedrijf ten opzichte van de begrote cijfers en ten opzichte van de vergelijkbare periode in het vorige jaar.

In tijden van de coronacrisis heeft Flynth een Corona Helpdesk online gezet speciaal voor ondernemers. De helpdesk staat van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur voor u klaar. Bel 088 2367350 voor vragen en concrete adviezen voor uw bedrijfssituatie.

Kijk voor meer informatie op www.flynth.nl

Categories: Pers